Faciliteiten

Juffrouw Tok Tok is veelzijdig. We bieden onze kleine en grote gasten tal van faciliteiten, waaronder:

Speelhoek
Onze speelhoek is voorzien van speelgoed voor alle leeftijden, waaronder kleurpotloden, lego en een spelcomputer (play-station) en heel veel leuke films.

De "Heerenkamer"

Hier kunt u met uw eigen gezelschap een borrel, diner of feestje vieren van 10 t/m 50 personen, zodat u met elkaar een gezellige middag/avond kunt hebben 
 

Vergaderruimte
U kunt op de 1ste verdieping van onze afgesloten vergaderruimte gebruik maken. Diverse verenigingen en organisaties zijn regelmatig onze gast. Voor het afhuren van onze vergaderruimte is een kleine vergoeding veschuldigd, maar wanneer u ook een diner voor minimaal 10 personen reserveert staat onze " Heerenkamer" kosteloos tot uw beschikking. UIteraard kunnen wij u voor, tijdens of na de vergadering voorzien van thee, koffie, fris, versnaperingen, etc.

Receptie, borrel, feest of diner
Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Landsmeer maar uiteraard kunt u ook ieder ander feest of diner bij ons genieten. Wij faciliteren uw receptie, feest of diner van 10 tot 200 personen. Uw wensen staan hierbij centraal.

Openingstijden

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. 's Maandags zijn wij, op afspraak, tevens geopend voor grotere gezelschappen.

Aan de achterzijde van ons pand kunt u gratis parkeren op onze eigen parkeerplaatsen.

Gratis WIFI !

Reserveren?
Heeft u vragen over onze faciliteiten en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 020 482 55 54 of via het e-mailadres info@juffrouwtoktok.nl


 

Wat onze gasten zeggen:

Familie Vonk

Wij hebben op 9 april jl. onze bruiloft gevierd in dit restaurant incl. trouwceremonie. Het was in één woord geweldig. De lokatie kende we al als sfeervol en gezellig. Ook op onze bruiloft ontbrak het aan niets. Advies vooraf aan de bruiloft was goed, eten was prima en de bediening super. Kortom een aanrader als je je bruiloft wilt vieren in een ongedwongen, gezellige en warme sfeer.

Ons zal het bij blijven als een mooie herinnering en komen zeker terug. Natuurlijk niet om te trouwen maar om gezellig een hapje te eten!!! Ronald, Jacqueline en Senna