Over ons

Juffrouw Tok Tok is gevestigd in het authentieke eieren pakhuis "De Eierkorf" (anno 1836) en behoort, samen met het naastgelegen pakhuis "De Papegaai", tot de oudste pakhuizen van Landsmeer. Het voorste deel van De Eierkorf deed vroeger dienst als woonhuis en het achterste deel als pakhuis. In de kelders werden vroeger de eieren in het kalk bewaard, ter conservering. Aan de voorgevel van het pand hangt nog altijd een eierkorf, als referentie naar de voormalige bestemming.

Sinds 1995 is Juffrouw Tok Tok eigendom van Ingrid en Raymond Eeken. Ingrid vervult de rol van maitre en chef kok Raymond zwaait de scepter over de keuken. De afgelopen 22 jaar hebben Ingrid en Raymond, samen zoon Deryl en hun medewerkers, een vaste klantenkring opgebouwd, veelal inwoners van de gemeente Landsmeer en Amsterdam-Noord. Juffrouw Tok Tok is een laagdrempelig restaurant met schappelijke prijzen en een prachtige en zeer sfeervolle ambiance. Gedurende de seizoenen koopt chef kok Raymond regelmatig verse producten buiten de kaart om. Er is dus een grote kans dat u nog meer keuze heeft dan de kaart vermeld.

Bij Juffrouw Tok Tok kunt u alleen, met z'n tweeën of met een heel gezelschap terecht. Ook kunt u bijna alle gerechten afhalen die op de menukaart staan. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. 's Maandags zijn wij, op afspraak, tevens geopend voor grotere gezelschappen.

Telefoon: 020 482 55 54
E-mail: info@juffrouwtoktok.nl

Wat onze gasten zeggen:

Hidding

Gisteravond heerlijk gegeten, mooie omgeving, en de hond mocht zelfs mee. Wij nemen altijd alle tijd om eerst even bij te kletsen voor we bestellen, en dat kan hier !! Heerlijke kleine broodjes met kruidenboter en zongedroogde tomatentapanade. Echt verrukkelijk.

Menukaart zit veel variatie in, niet makkelijk kiezen dus. Ook de heerlijke Tournedos waren prima rood en rosé gebakken. Garnering was ook heerlijk, vooral de salade. Dessert met marsepijn (hoe krijg je het voor elkaar) en honingijs moet je hebben geproeft. Ook de bediening loopt niet constant rondjes door de zaak (gelukkig), en je moet even een blik opvangen om te bestellen, maar voor de rest PRIMA!!!